» Locatia perfecta

Pensiunea”Portile Ocnei” este situata in statiunea Targu Ocna in cartierul Mosoare nr.25.Situata departe de freamatul aglomeratiei urbane si amplasata intr-o locatie ideala Pensiunea “Portile Ocnei”reda oaspetilor sai, pofta de viata,optimismul de care au nevoie, invioreaza si tonifica, in numai cateva
zile.Arhitectura moderna si nonconformista a pensiunii se armonizeaza atat functional cat si estetic cu natura realizand un ambient intim si relaxant.

La nivelul I, pe terasa pensiunii te poți relaxa privind peisajul minunat care înconjoara pensiunea sau poți desfășura diverse activități de recreere precum: table, șah, rummy,cărți,plimbari in natura,etc.. Cu o capacitate de 24 de locuri de cazare, pensiunea oferă dotări ultramoderne: balcon, băi proprii (cu jacuzzi și cabine de duș ), minibar, wireless, LCD.

» Atitudinea pozitiva

Pensiunea Portile Ocnei,reprezinta o solutie pentru cerintele turismului din zona. Va punem la dispozitie 24 de locuri de cazare, cu dotări ultramoderne:băi proprii (cu jacuzzi,cabine de dush și cabine de duș cu hidromasaj), minibar, wireless, LCD,sala de conferinta,loc de joaca pentru copii.

» Experienta in turism

Restaurantul pensiunii, cu o capacitate de 80 de locuri, vă stă la dispoziție pentru evenimente speciale: nunți, botezuri sau aniversări, pe care le puteți serba într-un cadru intimm, o adevărată locație selectă. Maeștrii bucătari vă vor delecta papilele gustative cu preparate tradiționale si internaționale.

Gazdele sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta să profitați de timpul petrecut la pensiune și pentru a avea grijă sa nu vă lipseasca nimic. Rețeta perfectă pentru a reveni oricând cu plăcere.

» REZERVARE ONLINE

» Urmareste-ne pe FACEBOOK

realizare site web beton amprentat avocat suceava all night escort amsterdam body-uri bumbac copii cazare eforie nord
APELEAZA
LOCALIZARE
MENIU SITE